Wie is wie

Angelique Conde Nieto

angeliqueMijn naam is Angelique Conde Nieto. Mijn hobby’s zijn: zingen, dansen en slagwerk. Ik ben inmiddels 18 jaar getrouwd en heb een prachtige zoon van 17, die met Asopoester 3D zijn debuut bij ons maakt als drummer!

Na onze vorige voorstellingen heb ik zoveel leuke reacties gehad! Daarom ben ik er dit jaar ook weer bij. We zijn ook dit jaar weer keihard aan de slag gegaan om het publiek een gezellige avond te bezorgen. Net als vorig jaar kunnen jullie weer uit volle borst meezingen en genieten van onze film. Ik weet zeker dat jullie zullen genieten van de nummers die wij ten gehore zullen brengen. Er is niets mooiers dan mensen blij naar huis te kunnen laten gaan. Ik hoop jullie te zien bij onze nieuwe voorstelling Asopoester 3D

Sonja Dolieslager

sonjaAls klein meisje stond ik al voor de televisie mee te doen met de “echte” sterren, dol op zingen en dansen. Tegenwoordig geef ik dansles aan kinderen en volwassenen en ik heb in de loop der jaren zang- en danservaring opgedaan in verschillende bandjes, musicalgroepen en theatershowgroepen.

Dit jaar doen we “Asopoester 3D”. Een bijzondere live/film voorstelling gebaseerd op het sprookje van Assepoester, en zoals u van ons gewend bent, met een lach en een traan. Wij zullen ons uiterste best doen u een heerlijk avondje uit te bezorgen. Even los van alle beslommeringen gaat u hopelijk genieten van, en misschien wel meezingen met, heerlijke nummers. Zien we u bij één van de voorstellingen?

Sylvia Kreekel

sylviaZingen en dansen is mijn passie. Na jarenlang in de kinderopvang gewerkt te hebben, werk ik inmiddels al 7 jaar als gastouder. Ik ben heel trots op mijn gastkindjes. Wij zingen en dansen wat af met elkaar en regelmatig mag ik naar hun ‘show’ kijken. Ook mijn eigen kinderen tonen regelmatig weer een nieuw dansje waar ik van mag genieten. Daarnaast geef ik dansles aan kinderen, ouder en kind en op het kinderdagverblijf. Elke keer kijk ik uit naar de “HARTSTOCHT” repetities. Het is een feest om samen toe te werken naar een nieuwe show.

Lucio Conde Nieto

lucioNa jaren (en jaren) bij The Lucky Boys and Girls gezongen en gedanst te hebben, had ik het wel gehad met theater. Al dat vele repeteren (soms drie avonden in de week) is toch best wel zwaar, naast je “gewone” werkzaamheden. Maar twee jaar geleden begon het toch weer te kriebelen. Mijn enige uitgangspunt was, dat het vooral leuk moest zijn. Nou dat is het geworden! Niet alleen hebben we met elkaar enorm veel plezier gehad. Ook waren er heel veel leuke reacties op onze eerste voorstelling van Hartstocht: De gouden bruiloft.

Nu volgt de vierde show alweer. Het is toch altijd weer spannend hoe mensen gaan reageren. Ik kijk zelf erg uit naar de voorstellingen, temeer omdat ik erg houd van sprookjes. Al in The Lucky Boys and Girls -tijd stond zo’n avondvullend programma op mijn verlanglijstje. Nu gaat het er eindelijk van komen. Ik hoop dat ik net zo geniet van de voorstellingen, als van de repetities. We hebben erg veel lol met elkaar en ik hoop dat u (als publiek) dit ook zo ervaart. We doen in ieder geval enorm ons best om er weer een gezellige avond van te maken……

Onno Conde Nieto

onno

Ongelooflijk dat we met “Asopoester 3D” alweer onze vierde voorstelling brengen. Met net zoveel (misschien wel meer!) liefde en passie als in het begin zijn de repetities en de optredens altijd één groot feest. Ook door alle enthousiaste reacties die we krijgen van “het publiek” is het heel bijzonder deel uit te maken van deze groep! De combinatie van veel (Lucky Boys and Girls) ervaring en jong talent (o.a. de band, waarin mijn neefje Marcianino drumt) maakt voor mij dat Hartstocht een speciaal plekje heeft verworven.

Reageren is niet mogelijk