Wie is wie

Angelique 

Mijn hobby’s zijn: zingen, dansen en slagwerk. Na onze vorige voorstellingen heb ik zoveel leuke reacties gehad! Daarom ben ik er dit jaar ook weer bij. We zijn ook dit jaar weer keihard aan de slag gegaan om het publiek een gezellige avond te bezorgen. Net als vorig jaar kunnen jullie weer uit volle borst meezingen. Ik weet zeker dat jullie zullen genieten van de nummers die wij ten gehore zullen brengen. Er is niets mooiers dan mensen blij naar huis te kunnen laten gaan.

Sonja Dolieslager

Als klein meisje stond ik al voor de televisie mee te doen met de “echte” sterren, dol op zingen en dansen. Tegenwoordig geef ik dansles aan kinderen en volwassenen en ik heb in de loop der jaren zang- en danservaring opgedaan in verschillende bandjes, musicalgroepen en theatershowgroepen.

Bibi Jentjens

Zingen, toneelspelen en dansen doe ik het liefst in mijn vrije tijd.  Ik ben heel trots op mijn zoon. Wij zingen en dansen wat af met elkaar en regelmatig mag ik ook naar zijn ‘show’ kijken. Ik uit naar voorstellingen met de muziektheatergroep van “HARTSTOCHT”, nadat ik met toneelgroep Hartstocht het toneelstuk Ach, arme Isabel heb gespeeld. Het is een feest om samen toe te werken naar een nieuwe show.

Lucio Conde Nieto

Na jaren (en jaren) bij The Lucky Boys and Girls gezongen en gedanst te hebben, had ik het wel gehad met theater. Al dat vele repeteren (soms drie avonden in de week) is toch best wel zwaar, naast je “gewone” werkzaamheden. Maar zeven jaar geleden begon het toch weer te kriebelen. Mijn enige uitgangspunt was, dat het vooral leuk moest zijn. Nou dat is het geworden! Niet alleen hebben we met elkaar enorm veel plezier gehad. Ook waren er heel veel leuke reacties op onze eerste voorstelling van Hartstocht: De gouden bruiloft. Al in The Lucky Boys and Girls -tijd stond zo’n avondvullend programma op mijn verlanglijstje. Ik hoop dat u net zo geniet van de voorstellingen als ik. We hebben erg veel lol met elkaar en ik hoop dat u (als publiek) dit ook zo ervaart. We doen in ieder geval enorm ons best om er weer een gezellige avond van te maken……

Onno Conde Nieto

2020 wordt een druk jaar voor Hartstocht. We zijn alweer druk met nieuwe voorstellingen en projecten. Houd onze agenda en Facebook pagina in de gaten! Met net zoveel (misschien wel meer!) liefde en passie als in het begin zijn de repetities en de optredens altijd één groot feest. Ook door alle enthousiaste reacties die we krijgen van “het publiek” is het heel bijzonder deel uit te maken van deze groep! De combinatie van veel (Lucky Boys and Girls) ervaring en het werken aan iets moois met anderen maakt voor mij dat Hartstocht een speciaal plekje heeft verworven.

Reageren is niet mogelijk